Autoservis Danilović

Vaš pouzdan partner za sve automobilske usluge u Novom Sadu

Autoservis Danilović je renomirani auto servis u Novom Sadu sa više od 10 godina iskustva u pružanju visokokvalitetnih usluga održavanja i popravki automobila. Naša strast prema automobilima i posvećenost pružanju najbolje usluge klijentima čine nas prvim izborom za sve vaše automobilske potrebe.

Zakažite termin
ili pozovite nas: 069/410-19-98

Naša Misija

Naša misija je pružiti pouzdanu, brzu i kvalitetnu uslugu koja će omogućiti vašem vozilu da postigne maksimalne performanse i sigurnost na putu. Verujemo da svaki automobil zaslužuje pažnju i brigu, a svaki vlasnik vozila zaslužuje iskrenu i profesionalnu uslugu.

Zato smo posvećeni pružanju sveobuhvatnih rešenja za održavanje i popravku automobila svih marki i modela.

Zašto odabrati Autoservis Danilović?

  • Višegodišnje Iskustvo: Sa preko 10 godina iskustva, stekli smo poverenje mnogobrojnih klijenata i izgradili reputaciju na temelju kvaliteta, preciznosti i pouzdanosti.
  • Stručan Tim: Naš tim čine iskusni automehaničari koji se kontinuirano usavršavaju i prate najnovije trendove u automobilskoj industriji.
  • Savremena Oprema: Ponosimo se našom radionicom opremljenom dijagnostičkom opremom i alatima, što nam omogućava da brzo i efikasno rešavamo sve vrste kvarova.
  • Širok Spektar Usluga: Nudimo sveobuhvatne usluge, uključujući mali i veliki servis, servis auto klime, vulkanizerske usluge, remont anlasera i alternatora, i specijalizovane servise za brendove poput Audi, BMW, Toyota, Ford, Citroen, Škoda, VW, Seat, Fiat, i Renault.
  • Transparentnost i Iskrenost: Posvećeni smo pružanju transparentnih i poštenih usluga. Svaku uslugu objašnjavamo klijentima i nudimo iskrene preporuke kako bismo osigurali dugovečnost i bezbednost njihovih vozila.
  • Kvalitetni Delovi: Koristimo samo originalne ili visokokvalitetne zamenske delove, osiguravajući da vaše vozilo ostane u vrhunskom stanju nakon svake posete.
© 2024 Autoservis Danilović. Sva prava zadržana.
phone-handsetmap-marker