Ford Auto Servis u Novom Sadu - Stručna Briga za Vaš Ford

Ford je sinonim za pouzdanost, performanse i inovacije. Međutim, da bi vaš Ford nastavio da pruža vrhunske performanse i sigurnost na putu, potrebno mu je redovno održavanje od strane stručnjaka. U Autoservisu Danilović pružamo specijalizovane usluge za sve modele Ford vozila, obezbeđujući visokokvalitetan servis prilagođen karakteristikama ovog renomiranog brenda.

Naš tim iskusnih mehaničara koristi najsavremeniju tehnologiju i originalne delove, čuvajući vašu investiciju i produžavajući vek trajanja vašeg vozila.

Zakažite termin
ili pozovite nas: 069/410-19-98

Naše usluge za Ford vozila:

  1. Mali Servis za Ford:
    Redovna zamena ulja, filtera i provera ključnih sistema održava efikasnost vašeg Ford motora, osiguravajući optimalnu potrošnju goriva i dugotrajnost vozila.
  2. Veliki Servis za Ford:
    Detaljan pregled i zamena ključnih delova kao što su zupčasti kaiš, kočioni sistem i sistem hlađenja, omogućavaju da vaš Ford ostane u savršenom stanju i spreman za sve izazove na putu.
  3. Servis Auto Klime za Ford:
    Uživajte u udobnoj vožnji tokom svih godišnjih doba. Nudimo kompletnu uslugu održavanja i punjenja klime, uključujući dezinfekciju sistema, za maksimalnu efikasnost i čistoću.
  4. Dijagnostika i Elektronske Popravke:
    Koristeći najsavremenije dijagnostičke alate, brzo i precizno identifikujemo i otklanjamo sve elektronske i mehaničke probleme na vašem Ford vozilu.
  5. Remont Anlasera i Alternatora za Ford:
    Efikasan remont ili zamena anlasera i alternatora obezbeđuju siguran start vašeg vozila i pouzdano napajanje svih sistema.
  6. Vulkanizerske Usluge za Ford:
    Bezbedna i precizna zamena guma, balansiranje i popravka pneumatika omogućavaju stabilnu vožnju i optimalnu kontrolu nad vozilom.

Česti problemi kod Ford vozila:

  • Problemi sa Sistemom Hlađenja:
    Kod određenih Ford modela mogu se javiti curenja rashladne tečnosti ili problemi sa termostatom, što može dovesti do pregrevanja motora.
  • Trošenje Kočnica:
    Zbog česte gradske vožnje, kočione pločice kod Ford vozila mogu brzo da se istroše, što može uticati na efikasnost kočenja.
  • Elektronski Kvarovi:
    Problemi sa elektronikom, poput senzora ili upravljačkih sistema, mogu zahtevati stručnu dijagnostiku i preciznu popravku.
  • Zamena Zupčastog Kaiša:
    Redovna zamena zupčastog kaiša je ključna za sprečavanje ozbiljnih oštećenja motora, naročito kod modela sa većom kilometražom.

Ford modeli koje servisiramo:

  • Ford Fiesta
  • Ford Focus
  • Ford Mondeo
  • Ford Kuga
  • Ford C-Max
  • Ford S-Max
  • Ford Galaxy
  • Ford Ranger
  • Ford Transit

Bez obzira na model vašeg Forda, mi nudimo sveobuhvatne usluge za održavanje i popravku, prilagođene specifičnim potrebama vašeg vozila.

Zašto odabrati Autoservis Danilović za Ford servis?

  • Stručnost za Ford Vozila: Naši mehaničari su obučeni za rad sa svim modelima Ford vozila, uključujući popularne modele kao što su Ford Fiesta, Focus, Mondeo, Kuga i drugi.
  • Originalni Ford Delovi: Koristimo samo originalne Ford delove ili visokokvalitetne zamenske delove kako bismo osigurali dugotrajnost i pouzdanost vašeg automobila.
  • Najnovija Tehnologija: Naša radionica je opremljena najnovijom dijagnostičkom opremom koja omogućava brzu i preciznu identifikaciju problema.
  • Brza i Efikasna Usluga: Poštujemo vaše vreme i obezbeđujemo brzu i kvalitetnu uslugu, bez kompromisa po pitanju standarda.

Ako tražite pouzdan i stručan servis za vaš Ford u Novom Sadu, Autoservis Danilović je pravi izbor za vas. Kontaktirajte nas već danas da zakažete pregled i održavanje vašeg vozila.

Česta pitanja (FAQ)

Koliko često treba servisirati Ford?

Preporučuje se da mali servis radite na svakih 15.000 kilometara ili jednom godišnje, dok se veliki servis obavlja prema specifikacijama proizvođača ili na svakih 2-3 godine.

Da li koristite originalne Ford delove?

Da, koristimo originalne Ford delove ili visokokvalitetne zamenske delove, kako bismo osigurali optimalne performanse i pouzdanost vašeg vozila.

Koliko vremena traje servisiranje Ford vozila?

Mali servis obično traje nekoliko sati, dok veliki servis može potrajati duže, u zavisnosti od obima potrebnih radova.

Zakažite Svoj Termin Danas!

Vaš automobil zaslužuje najbolje. Bilo da vam je potreban redovan servis, popravka ili održavanje, naš stručni tim je spreman da vam pruži kvalitetnu i pouzdanu uslugu.

Ne dozvolite da vas neispravnost vozila iznenadi – kontaktirajte nas i budite sigurni da je vaš auto u najboljim rukama.

Autoservis Danilović – Vaš partner za sigurno i pouzdano vozilo!

© 2024 Autoservis Danilović. Sva prava zadržana.
phone-handsetmap-marker